Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Problem !

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mianowicie.. wchodze dzis na serwer... wyskakuje na mnie jakis koles... strzelam... 2 magazynki z M4 a AK... dostał może z 4-5 razy... i padłem... później dostałem Skupienie (świetny przedmiot)  znowu wyskakuje.. i jak zawsze myśle sobie 10strzałow i po nim (przewaznie tak kończy się walka zemną jak mam skupienie )  I strzelem centralnie w głowe.. i nic... pomyślałem ok..... wycofam się... no ale zginąłem.... sytuacja się powtarza... tym razem celowałem w tułów.... nic z tego... żadnych obrażen..... padłem... następna rudna.... lekko zdenerwowany... strzelałem od góry do dołu... okazało się że da się go zabić tylko w nogi.... i nie chodzi tu tylko o jednego kolesia.... jest pare osób na serwerze których po prostu nie da się zabić normalnie..... więc prośba jest taka... albo niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi... albo rozwiąże te problem.... bo strzelec wyborowy ma tylko bronie.... i raczej głupie jest... że moge kogoś zabić w nogi... przecież nie będę każdego po nogach młócił.... Z góry dzięki za odpowiedzi :) Pozdrawiam Marysia

• 3 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...