kakadu Napisano 24 Sierpnia 2014 #195625 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Witam. Mam problem z rankingiem. Otóż wczoraj grałem na serwie i wszystko było normalnie jestem 1 w rankingu itd. Dzisiaj wchodzę na serwer wpisuje top 15 i nadal jestem pierwszy a wpisując komendę /rank jestem 90 ktoś mi wyjaśni oco chodzi ? Nick napewno mam wpisany dobry bo nawet mam swój lvl na klasach Dodatkowo nie działa mi auto BH na aspirancie i nie można zbierać paczek care package i emergency airdrop Pisałem z tonym on mówi, że reset ranku był to ja mam chyba buga jakiegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #195651 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Tez tak mam wpisze /rank jestem 100+ a gdy wpisze /top15 jestem 2 Co do resetow ranku nwm po co one sa co 1 tydzien ? Na moje reset ranku powinien byc razem z resetem lvli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #195569 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Potwiedzam mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #195588 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Czyli jednak w amxx.cfg jest ustawione na IP. Dlatego ludzie mają te problemy z rankingiem. Jak nie wiecie jak to zmienić (to do administracji) piszcie na pw/gg a pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2014 #199544 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 http://multi-head.pl/topic/39068-rankign/ tutaj jest temat juz zaczęty. Proszę o obserwacje go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2014 #199545 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi