H.I.T.M.A.N Napisano 18 Kwietnia 2016 #424025 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Twój nick podczas gry: Anonymous | [-]!TM@N Godzina, data zdarzenia: Przed 2 minutami Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'podszwka pod admina' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:557759506' [AMXBans] Twoje IP: '46.174.232.197' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie: Nwm gram i pisze do HROMATIC na u@ że ktoś ma Wh a on się pyta skąd mam admina ja mu odpowiadam że go nie mam napisał mi że dostaje bana za podszywke no to jestem z BANEM na ZAWSZE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Małach & Rufuz Napisano 18 Kwietnia 2016 #424030 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 oto dowody http://www88.zippyshare.com/v/WvpVxzft/file.html3 linijka od dolu wyraznie pisze ( ADMIN) A powinno byc ( GRACZ) wiec chyba wystarczajacy dowod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caspi Napisano 18 Kwietnia 2016 #424036 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 @ słuchaj jakoś jak ty wróciłeś na serwer i pisałeś na u@ miałeś w nicku (ADMIN) i to nie jest podszywka. Tylko chodzi oto, że nie zabrali Ci admina w nicku na u@ prosto i logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H.I.T.M.A.N Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor #424040 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 sam nie ogarniam czemu mam taki prefix przed nickiem mam go odkąd kupiłem ViPa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 18 Kwietnia 2016 #424042 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Możliwe, że ma klasy premium albo VIP'a dlatego miał ADMIN zamiast GRACZ. Koledzy dajcie UB dla Yasuo, a temat może podeślijcie OP. @ daj Jemu UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 18 Kwietnia 2016 #424046 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Jak dla mnie powinno być UB. Tak jak napisał flaga vip/premium dodaje ADMIN przed nickiem zamiast GRACZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 18 Kwietnia 2016 #424048 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Dobra:D Więc wiem że jesteście już przeczuleni z powodów Cimona i jego podszywek, ale jest tak: Jak kupujesz przez sklep sms to nie dostajesz literki z do flagi, przez co serwer odczytuje Cię na u@ jako admina, mimo że uprawnien nie masz do niczego innego jak do klasy/vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Kwietnia 2016 #424049 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 @@astroe wyjaśniŁ . Mam nadzieje że więcej nie bedzie takich głupich banów . UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Kwietnia 2016 #424052 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi