Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198652 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Witajcie rodacy ! Mam taka małą propozycje grałem kiedyś na serwerze CoD200lvl i tam każda bron miała model z celownikiem kolimatorowym bądź laserowym grało się epicko ! Przyciągnęło by to graczy ! Oczywiście nie mówię że teraz nie ma graczy na serwerze bo i tak czasem 30min trzeba czekać aż jakieś miejsce się zwolni ale wracając do tematu Skoro to CoD to jednak fajną opcją były by te celowniki, wyglądało by to bardziej jak CoD co o tym sądzicie ? Prosze o opiniotwórcze odpowiedzi ! Pozdrawiam Marysia:***(ON) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198706 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Mi tam to do szczęścia nie potrzebne , na tym serwerze jest tyle ciekawych opcji ze juz chyba starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Sierpnia 2014 #198777 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Myślę, że to nie jest potrzebne, ale poczekam na inne wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 23 Sierpnia 2014 #198900 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 kolejna bezużyteczna rzecz raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #199371 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Chodzi o to... że gram strzelcem wyborowym... jego jedyny atut... to 2bronie.... wiec gdyby miał celowniki na nich... mial bym jakies szanse... z tym kolesiem z rakietami... lub duchami..... a juz na pewno z elektrykiem.... oto chodzi... ale skoro nie jest to wam do szczecia potrzebne No to nie bede się kłócił Pozdrawiam Marysia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #199551 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Według mnie też jest to zbędne,sam gram strzelcem wyborowym i mnie osobiście wkurzałby ten celownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2014 #199552 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Tak jak pisałem jest to niepotrzebne. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2014 #199553 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi