Go艣膰 Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198507 Udost臋pnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Nick:voltage 聽 Wiek:15 l 聽 Data rejestracji na forum: konkretnej daty nie pami臋tam ale ok 4 m-ce temu 聽 Czas sp臋dzony na forum: ok 2 m-ce 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: nie mam wi臋kszego do艣wiadczenia w ocenianiu ale robi臋 to szczerze i nie banuje bez powodu 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: TAK obs艂ugiwa艂em 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: by艂em banowany na serwerze za ping i miny w przejsciu 聽 Dlaczego Ty?: Jestem uczciwy i pilnuje regulaminu. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:ok 3 godziny 聽 Co艣 od siebie: jestem uczciwy ,szczeg贸lnie pilnuje regulaminu 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Sierpnia 2014 #198509 Udost臋pnij Napisano 22 Sierpnia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi