Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198507 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Nick:voltage Wiek:15 l Data rejestracji na forum: konkretnej daty nie pamiętam ale ok 4 m-ce temu Czas spędzony na forum: ok 2 m-ce Doświadczenie w ocenianiu: nie mam większego doświadczenia w ocenianiu ale robię to szczerze i nie banuje bez powodu Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: TAK obsługiwałem Byłeś banowany na forum lub serwerze?: byłem banowany na serwerze za ping i miny w przejsciu Dlaczego Ty?: Jestem uczciwy i pilnuje regulaminu. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:ok 3 godziny Coś od siebie: jestem uczciwy ,szczególnie pilnuje regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Sierpnia 2014 #198509 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi