Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 #198216 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: Robertovsky Godzina, data zdarzenia: 1:10, 22.08.2014 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:18869536' [AMXBans] Your IP: '109.173.172.91' Uzasadnienie: Gościu cały czas coś tam ciśnie, że jesteśmy jego ziomkami, a ja do niego : *DEAD* Robertovsky : ziomkiem Twoim nikt nie jest Old Spice Ted # Jr. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] *DEAD* Robertovsky : ty mozesz byc pionkiem I leci ban na 1h za co? nie rozumiem.. jest chyba jakiś nowy admin i co chwile daje bany za pingi.. slapuje graczy zabierajac nawet hp.. Ogarnijcie kogo Wy tam macie jako adminów bo to jakiś nieogarnięty.. Proszę o ub bo nic złego nie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 #198218 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Tak i równiez ciagle klnales i inne teksty tego typu ciesz sie ze tylko na 1h Dowodu nie mam bo trzeba na bana od 30h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 #198220 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi