Atnam Napisano 21 Sierpnia 2014 #197960 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Witam chciałbym się zapytać czy możecie na serwer dodać plugin który pokazuje zadane obrażenia przez sciane? jest to bardzo pomagające skanując w tedy wiemy ile przeciwnikowi hp zostało link do pluginu http://amxx.pl/topic/12654-advanced-bullet-damage/#entry73044 Mówcie co o tym pluginie myślicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 #197985 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Jest taka opcja dla vipów Czyli dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 #198073 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Jestem sprzeciw, gdyż to nie jest tak bardzo potrzebne, a na servie, gdzie nie ma ABD i w dodatku jest to DM, gra się bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 #198086 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Jest taka opcja dla vipów Czyli dla mnie Nie tylko dla Ciebie parófko A tak w ogólę, to myślę, że jest to niepotrzebne, w ten sposób gra jest ciekawsze bo nie wiadomo czy ktoś nie wybiegnie zza ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Sierpnia 2014 #198088 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Tak więc reasumując jest to możliwość, która jest aktywowana dla vipów (ktoś kto za coś zapłaci musi mieć udogodnienia). Z tego co pamiętam był już ten temat poruszany iii nic się w tej kwestii nie zmieniło. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Sierpnia 2014 #198089 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi