Gonzo PROSTO. Napisano 13 Lutego 2016 #397330 Udost臋pnij Napisano 13 Lutego 2016 1. Imi臋: Krystian 聽 2. Kontakt: GG: 47551874 聽 TS: #5 聽 Steam: Gonzo PROSTO. I Multi-Head.pl 聽聽 Forum: http://multi-head.pl/index.php/user/23195-gonzo-prosto/ 聽 3. Lokalizacja: Anglia, Stoke-on-Trent 聽 4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Oko艂o pare godzin +4/5 teraz ferie wi臋c mo偶na siedzie膰 wi臋cej 聽 5. Posty (min.200 sensownych): 213 聽 6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Chcia艂bym przyczyni膰 si臋 do rozwoju Sieci, Staram Wywi膮zywa膰 swoje obowi膮zki Systematycznie 聽 7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Tam gdzie b臋d臋 potrzebny 聽 8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Posiadam 聽 9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Posiadam 聽 10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: 0 聽 11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na Imi臋 Krystian, od 3 lat mieszkam w Anglii, w Polsce mieszka艂em w Nowym S膮czu, Ma艂opolskie, Lubi臋 gra膰 w siatk贸wk臋, chodzi膰 na si艂ownie, 170 Wzrostu, Niebieskie Oczyska , Sexi 聽 mam 3 pieski聽 (Jeden z nich na Avatarze), kotka, fredke, 艣wink臋 morsk膮, takie ma艂e ZOO 聽 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Nigdy nie by艂em Moderatorem, ale wszystkiego mo偶na si臋 nauczy膰 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Lutego 2016 #397333 Udost臋pnij Napisano 13 Lutego 2016 Co艣 wi臋cej o mnie: Patryk, mieszkam w okolicy Szczecina, zachodniopomorskie, uwielbiam sport konkretnie pi艂ka no偶na, pomocnik (numer 17) 180cm wzrostu kontuzja wykluczy艂a z gry, mam psa z astm膮 i dwa telefony kom贸rkowe. 聽 聽 聽 Edit. Zapomnia艂bym doda膰, 偶e jestem na nie. 聽 Daje sobie r臋ce poucina膰, 偶e wszystkie 213 post贸w na 200 wymaganych jest sensownych, ortografia Twoja robi wra偶enie lecz w t膮 drug膮 stron臋. http://scr.hu/23do/7g5ey 聽 Zacytuj臋 koleg臋 z :mg: "Udam, 偶e nie widzia艂em tego podania." 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Lutego 2016 #397349 Udost臋pnij Napisano 13 Lutego 2016 Jedtem na NIE, ortogrsfia le偶y, pokaza艂e艣 to w podsniu na MTS3. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 13 Lutego 2016 #397352 Udost臋pnij Napisano 13 Lutego 2016 Na nie. 聽 -Ortografia 聽 -By艂o na Ciebie du偶o skarg 聽 聽 聽 ============ 聽 @Gargulec 聽 ============ 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 13 Lutego 2016 #397357 Udost臋pnij Napisano 13 Lutego 2016 na chwile obecna jestem na nie. 聽 - ortografia 聽 - jakos Cie ma艂o widac na tym forum, niby jeste艣 ale Cie nie ma 聽 spr贸buj przy nast臋pnej rekrutacji Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 13 Lutego 2016 #397363 Udost臋pnij Napisano 13 Lutego 2016 Jestem na Nie 聽 -Ortografia 聽 -Skargi Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 13 Lutego 2016 #397376 Udost臋pnij Napisano 13 Lutego 2016 Na nie podtrzymuj膮c argumenty Pan贸w wy偶ej. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Lutego 2016 #397399 Udost臋pnij Napisano 13 Lutego 2016 Jedyne czym si臋 wyr贸偶ni艂e艣 to rozpoczynaniem zdania po przecinkach i sympatycznym wtr膮caniem wyraz贸w z du偶ych liter w 艣rodku zdania. To za ma艂o. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Lutego 2016 #397756 Udost臋pnij Napisano 13 Lutego 2016 Moim skromnym zdaniem, musz臋 da膰 Ci na nie. jeste艣 Opiekunem Bf4, sprawujesz rang臋 jako cz艂onek UbT, to bardzo mnie to cieszy, 偶e dostajesz owe posady i si臋 z nich wywi膮zujesz. W roli Moderatora w tej chwili Ci臋 kompletnie nie widz臋, podanie jako艣 mnie nie przekonuje, po prostu jeszcze nie ten czas. Twoje posty, kt贸re nie raz widzia艂em, r贸wnie偶 mnie zniech臋caj膮, musisz to poprawi膰 i to szybko! Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 13 Lutego 2016 #397766 Udost臋pnij Napisano 13 Lutego 2016 Jestem niestety na NIE 聽 -ortografia 聽 Skargi 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 13 Lutego 2016 #397808 Udost臋pnij Napisano 13 Lutego 2016 Na Nie 聽 -ortografia 聽 -skargi na Ciebie 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 14 Lutego 2016 #397887 Udost臋pnij Napisano 14 Lutego 2016 Wszyscy tak naprawd臋 mogli艣cie skopiowa膰 post chudego ... 聽 聽 聽 Na nie, niczym si臋 nie wyr贸偶niasz, ma艂o ci臋 widz臋 na forum. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kudvix Napisano 14 Lutego 2016 #397891 Udost臋pnij Napisano 14 Lutego 2016 Nie 聽 ortografia. 聽 skargi 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽astroe Napisano 14 Lutego 2016 #397914 Udost臋pnij Napisano 14 Lutego 2016 Ja jestem na tak 聽 聽 聽 Mimo kilku wpadek kt贸re Ci si臋 zdarzaj膮 jak kazdemu normalnemu cz艂owiekowi, wywi膮zujesz si臋 dobrze ze swoich zada艅, jeden b艂膮d nie mo偶e przecie偶 przekre艣la膰 szansy na zostanie moderatorem. Jeden wy艂apa艂 偶e waln膮艂e艣 gdzie艣 gaf臋 i nagle wszyscy powariowali... 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 ps. to 偶e jestem na tak nie ma nic wsp贸lnego z tym 偶e to opiekun coda bf4 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 14 Lutego 2016 #397074 Udost臋pnij Napisano 14 Lutego 2016 Ortografia i interpunkcja le偶y, a nie wyobra偶am sobie takiego czego艣 u moderatora. Mo偶e innym razem. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Napisano 14 Lutego 2016 #397966 Udost臋pnij Napisano 14 Lutego 2016 Mo偶e jestem tu bardzo kr贸tko ale dobry moderator powinien 艣wieci膰 ortografi膮 jak i interpunkcj膮 to 偶aden cud nauczy膰 si臋 tych rzeczy. Na Twoim miejscu by艂o by mi troch臋 wstyd bo mam paszport francuski i nigdy nie by艂em w polskiej szkole a z tego co widz臋 to pisz臋 lepiej od Ciebie 聽 p.s zapomnia艂em doda膰 ,偶e jestem na nie, gdyby艣 to poprawi艂 to jak najbardziej na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Lutego 2016 #398252 Udost臋pnij Napisano 14 Lutego 2016 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: Chcemy aby艣 skupi艂 si臋 na opiece serwera oraz ubt bo to powa偶ne rangi i wymagaj膮 czasu jak i po艣wi臋cenia 聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi