Knopa Napisano 21 Sierpnia 2014 #197591 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia: 9:01 21 sek Nick admina/gracza, który zawinił: Guyver Dowody: http://i59.tinypic.com/9atswi.png Świadkowie: --- Uzasadnienie: "Zarażasz przez ściany" fajnie jakbym kogoś zaraził Może i uderzyłem chłopa przez ściane ale go nie zaraziłem to jest różnica. Miałem 0 fragów był początek mapy Ale admin stwierdził, że zaraziłem przez ściane/sufit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Sierpnia 2014 #197592 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Poproszę opiekuna zombie @Guyver o przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 21 Sierpnia 2014 #197593 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Pierwsza Skarga na mnie .Knopccio nie na jednej mapie chciales zarazic przez sciane,szpare .Na mapie zm_assault_gamesites koles był pod stolikiem Ty byłeś nad nim i dziabałes go bo było widać jego głowę,na szczęście miał ten ktoś kamizelke.Dlatego tez dostałes bana abyś naczył sie czytać po Polsku.Nie będę 50 razy spamował wam aby nie zarażać przez sciany.Oczywiscie że ban jak najbardziej słuszny.Sulcham że co ???? Słuchaj kolego mam swoje lata i wiem co robie,ostatni raz oczerniasz mnie że ja nie ostrzegam ani nie upominam.Zapamiętaj to raz na zawsze ostatni raz takie zdazenie miało miejsce.Temat do zamkniecia bo ban slyszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor #197596 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Nawet upomnienia nie dostałem co do zarażania ? Zarażasz a chęc zarażenia to zupełnie co innego I ani razu nie zaraziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Sierpnia 2014 #197608 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 wyjaśnione zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Sierpnia 2014 #197609 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi