ImmOrT4L Napisano 20 Sierpnia 2014 #197497 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 ta klasa jest smiechu warta na 10 lvl laduje w goscia z xm1014 i gdy uzyje tego swojego pancerza to bije go az po 10 ? yy.. to chyba jakies nie porozumienie, naprawde smeich na sali i nie piszczie ze bo ktos umie grac ta klasa to ja sie czepiam chodzi o to ze normalnie pompa bije srednio 70 a jak mam zabic goscia ktory ma 150 hp a ja go bije po 10 ? nawet od pleców on zdąży sie odwrócić i i tak mnie zawsze zabije jak na moje klasa do ogarniecia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 20 Sierpnia 2014 #197533 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 JA mam 1/1 z awp a bije typa po 100 smiech naprawde ;]] a z m4 2 magazynki i 30 lvl stoi dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 20 Sierpnia 2014 #197530 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Jak robiłem Space Marine wzorowalem sie na tym: [media] [/media] Chciałem zrobić klase która : Jest twarda Jest wolniejsza od reszty Jest silna Czas trwania defa zostanie zmieniony z 5 na 4 sekundy. Def będzie dawał mniej tymczasowego armora. Najzabawniejsze jest to że osoby które mają na każdej mapie najlepsze staty zawsze znajdą powód do narzekania. A to niewidzialność, a tu "za dużo hp". Z tego też powodu wszystkie przedmioty umożliwiające rashowanie zostaną osłabione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor #197528 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Del hahaha wyszło Ci w 100 procentach gratki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 #197581 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Tak jak powiedzialem po osłabieniu partyzanta: następny będzie space Marine , a co teraz? Zobaczymy kto będzie najbardziej karał z non-Premium Stawiam na aspiranta , lub tą klasę z gali i dwoma duchami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Sierpnia 2014 #197807 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Problem space marine rozwiązany. O partyzancie jest wspomniane http://multi-head.pl/topic/38620-anty-elektrykduchyniekt%C3%B3re-klasy/ tutaj. Del poszedł wam na rękę z Spacem, mam nadzieję, że nie będzie już problemu. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Sierpnia 2014 #197808 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi