kakadu Napisano 20 Sierpnia 2014 #197366 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry:DoNaR Godzina, data zdarzenia:19:43 Mapa:de_dust2002 Uzasadnienie: Dostałem bana myślę, że nie słusznego ale admin mógł to w ten sposób potraktować. A więc tak grałem sobie na mapce de_dust2002 i nagle zabił mnie koleś o nicku Carefu kuwa mac! Wydawał się podejrzany więc zacząłem go obserwować i stwierdziłem, że ma aima, dlatego napisałem na u@ Carefu kurwa mac ma aima . A admin mnie za to zbanował. Rozumiem admin mógł inaczej to zinterpretować. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Kultura' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:192169019' [AMXBans] Your IP: '77.255.18.195' [AMXBans] ================================================ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 #197371 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Jednak przeklnąłeś skracam bana do 10 minut :)/Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 #197372 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi