Skocz do zawartości

Czolgista : )

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Zacząłem grać czołgistom i stwierdzam , że ta klasa jest trochę słaba jak na premium bo oprócz tego ammo niczym zaskakuje . 5% na zabójstwo to mało , a hp za zabicie.... Nie można by usunąć tych dwóch skilli i dodać jeden , ale taki który wniósł by coś do gry? Nigdy nie widziałem nikogo innego , żeby grał czołgistą , bo niczym sie nie wyróżnia na tle innych premek . 

Co jak co ale gram tutaj od początku resetu lvli i nie widziałem ani jednego czołgisty :DxD więc przydałoby się coś zmienić :D z premium only rambo,kapitan i ta klasa ze scoutem nikt inny :D 

Kapitanem gra 1 osoba i to jestem ja wiec nie wiem gdzie widzisz pelno ich :) Poprostu ludzie kupuja klasy za kims bo mysla ze jak ktos dobrze gra to oni tez bd tak grali ;]

Czolgista bije duzo z shota i ma bezlik co na full kondycji i hp uwierz ze jest nie do zabicia jak ktos umie tym grac :D

Epick , kapitanem gra 3-5 osób , rambo pewnie z 4 , czołgista - JA ;D Immortal dobrze napisał , zabrać te 5% , dodać kondycje , albo 170hp ,60 wytrzymki na start tak jak ma space marine .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...