^^Kacper Napisano 12 Lutego 2016 #397205 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Nick:^^Kacper Wiek:14lat (15 rocznikowo) Data rejestracji na forum:02.11.2015 Czas spędzony na forum:umnie nie pokazuje ile spedzam czasu na forum ale praktycznie caly czas jestem na forum Doświadczenie w ocenianiu:yyy nie mam zadnego doswiadczenia bedzie 1 raz Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?:nie Dlaczego Ty?:Bo siedze czesto na forum i przydam sie chyba Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:OoOoO dużo caly czas praktycznie od 10:00 do 20:00 ale robie przeryw Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie)tak Coś od siebie:Mam na imię Kacper.Interesuje się piłką nożną.Kibicuje Barcelonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 13 Lutego 2016 #397433 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 poszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 13 Lutego 2016 #397537 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi