Atnam Napisano 19 Sierpnia 2014 #196509 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam chciałbym zaprezentować plugin który kickuje graczy jeśli nie przeproszą za jakieś przekleństwo wyzwisko Plugin nazywa się Przeproś i jest przydatny gdy nie ma admina na serwerze można w nim ustawić czas jaki ma gracz aby przeprosić na say w przeciwnym razie zostanie wywalony z serwera. o to link do pobrania Piszcie swoje opinie co o tym myślicie ale moim zdaniem jest przydatny bo gracze wbijają nawet o 23 czasami o 2 w nocy i robią co chcą a tak to będą kickowani za przekleństwa itp http://amxx.pl/topic/3655-przepros/ <------ link do pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 19 Sierpnia 2014 #196515 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Można spróbować i zobaczyć jak się sprawdzi w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196546 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Dokładnie, wrzucić można i przetestować a być może przyda się, w przeciwnym razie można zawsze go wywalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 19 Sierpnia 2014 #196547 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Myślę że to jest zbędne. Wiadomo nie każdy jest świętoszkiem, a jak jest admin na serwerze, to takiemu delikwentowi z pewnością wymierza odpowiednią karę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Sierpnia 2014 #196567 Administrator Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Nie będziemy się w takie coś bawić. Gdy nie miałem jeszcze swojej sieci i wchodziłem na inne serwery strasznie to drażniło ludzi, że za każdym razem musieli przepraszać jeszcze. Czasami ktos z przyzwyczajenia napisze i go wyrzuci z serwera. Jak dla mnie bez sensu i to nie przejdzie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Sierpnia 2014 #196568 Administrator Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi