Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196336 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Twój nick podczas grania: ****** Godzina, data zdarzenia: ****** Mapa: ****** Link do screenów: ****** STEAM_ID / IP: ****** Ta sieć jest do Du..... Kolejny raz dostałem bana i nie posiadam ss'ów. Na innym serwerze z innej sieci także dostałem ss'y i jakoś je mam w "cstrike". Możliwe że to jest błąd, a jak nie to nie wiem. Pozbywacie się lepszych graczy w ten sposób jak widzę... Pozdrowienia dla Adminów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196338 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196339 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi