Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196288 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Miałem czas to powymyślałem trochę tego Gdyby ktoś już jakiś perk pisał to nie czepiajcie się tak bardzo 1. Nazwa: Kamerzysta Opis: Stawiasz 2 kamery z których masz podgląd z prawej strony ekranu (Nie wiem czy da się zrobić taki perk) ------------------ 2. Nazwa: Tajemnica gumisia Opis: Auto Bh, 3 skoki ------------------- 3. Nazwa: Papierowe naboje Opis: Masz tylko 10 hp, +100dmg (Trochę mocny więc nie gańcie za bardzo ) ----------------- 4. Nazwa: Umiejętność wstawacza Opis: Masz dodatkowe 1/2 życia i wstajesz tam gdzie padłeś po 3s ------------------- 5. Nazwa: Ruletka Opis: Co rundę masz losowy bonus (Co do tych bonusów to trzeba by było pomyśleć jakie) ------------------- 6. Nazwa: Sekret szpiega Opis: 1/2-1/4 szansy na zrespienie się u wroga i wyglądasz jak wróg ------------------- 7. Nazwa: Okulary na podczerwień Opis: Po użyciu widzisz wszystkich kolesi przez ściany przez 15s (Perk coś ala wh i nie wiem czy będzie przez was miło przyjęty) ------------------ 8. Nazwa: Wampirze naboje Opis: +20 dmg i odnawia się hp z 1/2 zadanych obrażeń (Co do perku to można zmienić dmg nie wiem czy dobrze kojarzę ale na serwie jest już chyba podobny perk ale i tak dodam ) ------------------- 9. Nazwa: Umiejętności starszego żołnierza Opis: +50 kondycji, +50 hp, +10 dmg ------------------- 10. Nazwa: Bronie Partyzanta Opis: M4 i AK47 + 10 dmg z nich ------------------- 11. Nazwa: Tajemnica Mrocznego komandosa Opis: Masz 1/1 z PPM, wygląd wroga ------------------- Na razie tyle perków jak jakieś wymyśle to napiszę jeszcze. Jutro dodam propozycje klas bo też mam ich kilka I proszę nie wypowiadajcie się zbyt ostro :] Edit 12. Nazwa: Moc Stalkera Opis: Dostajesz granatnik samo naprowadzający i he co 30 s (Najbardziej chodzi mi tu o granatnik a nie he) ------------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196320 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 ! jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 19 Sierpnia 2014 #196483 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Kamerzysta- ciekawy perk, mógłby wejść Papierowe naboje ciekawy perk ale ograniczyć do 50dmg i dac 20hp;) Jak dla mnie umiejętność wstawcza jest za mocna, nie dac mu 1/2 dodatkowe życia lecz szansę 1/3 -podobnie jak morfina. Okulary na podczerwień-mocne NIE, po pierwsze bd duży płacz na U@, że ktoś ma WH, po 2 przez 15 sekund np na mapce eldorado grając kapitanem jestem w stanie wyłuc prawie cały team, po 3 na serwerze ciągle pojawiają się nowi gracze, którzy niewiedzą co jaki perk daje, jak zobaczą gracza na "legalnym" wh to sami sb właczą i będą uważać że grają czysty (nw czy wyjaśniłem się jasno;p) Wampirze naboje - dobry perk ale ograniczyć na 1/4 hp Naboje partyzanta - jestem na nie bo jest to połączenie buntu i dezercji Umiejętności starszego żołnierza ograniczył bym hp i konde do np 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196499 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Ja jestem Za, perki mi się podobają a przyda się coś noweg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196614 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Vin ja oczywiście daje tylko pomysły. Można je dopasować do serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 19 Sierpnia 2014 #196727 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Wiem wiem, dlatego napisalem swoje propozycje małego osłabienia niektórych, teraz trzeba czekać na decyzję H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 19 Sierpnia 2014 #196752 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 przydały by się nowe preki zawsze gra będzie ciekawsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 19 Sierpnia 2014 #196857 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Nie ma się tu rozpisywać co do każdego perku pomysły fajne lecz niektóre dość za dobre a nie które za słabe ,z wykonaniem kilku z nich może być problem ,jeśli administracja zgodzi się i ktoś wykona któreś z propozycji to zostaną wprowadzone na serwer . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 19 Sierpnia 2014 #196858 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi