Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196288 Napisano 18 Sierpnia 2014 Miałem czas to powymyślałem trochę tego Gdyby ktoś już jakiś perk pisał to nie czepiajcie się tak bardzo 1. Nazwa: Kamerzysta Opis: Stawiasz 2 kamery z których masz podgląd z prawej strony ekranu (Nie wiem czy da się zrobić taki perk) ------------------ 2. Nazwa: Tajemnica gumisia Opis: Auto Bh, 3 skoki ------------------- 3. Nazwa: Papierowe naboje Opis: Masz tylko 10 hp, +100dmg (Trochę mocny więc nie gańcie za bardzo ) ----------------- 4. Nazwa: Umiejętność wstawacza Opis: Masz dodatkowe 1/2 życia i wstajesz tam gdzie padłeś po 3s ------------------- 5. Nazwa: Ruletka Opis: Co rundę masz losowy bonus (Co do tych bonusów to trzeba by było pomyśleć jakie) ------------------- 6. Nazwa: Sekret szpiega Opis: 1/2-1/4 szansy na zrespienie się u wroga i wyglądasz jak wróg ------------------- 7. Nazwa: Okulary na podczerwień Opis: Po użyciu widzisz wszystkich kolesi przez ściany przez 15s (Perk coś ala wh i nie wiem czy będzie przez was miło przyjęty) ------------------ 8. Nazwa: Wampirze naboje Opis: +20 dmg i odnawia się hp z 1/2 zadanych obrażeń (Co do perku to można zmienić dmg nie wiem czy dobrze kojarzę ale na serwie jest już chyba podobny perk ale i tak dodam ) ------------------- 9. Nazwa: Umiejętności starszego żołnierza Opis: +50 kondycji, +50 hp, +10 dmg ------------------- 10. Nazwa: Bronie Partyzanta Opis: M4 i AK47 + 10 dmg z nich ------------------- 11. Nazwa: Tajemnica Mrocznego komandosa Opis: Masz 1/1 z PPM, wygląd wroga ------------------- Na razie tyle perków jak jakieś wymyśle to napiszę jeszcze. Jutro dodam propozycje klas bo też mam ich kilka I proszę nie wypowiadajcie się zbyt ostro :] Edit 12. Nazwa: Moc Stalkera Opis: Dostajesz granatnik samo naprowadzający i he co 30 s (Najbardziej chodzi mi tu o granatnik a nie he) ------------
VinTrax Napisano 19 Sierpnia 2014 #196483 Napisano 19 Sierpnia 2014 Kamerzysta- ciekawy perk, mógłby wejść Papierowe naboje ciekawy perk ale ograniczyć do 50dmg i dac 20hp;) Jak dla mnie umiejętność wstawcza jest za mocna, nie dac mu 1/2 dodatkowe życia lecz szansę 1/3 -podobnie jak morfina. Okulary na podczerwień-mocne NIE, po pierwsze bd duży płacz na U@, że ktoś ma WH, po 2 przez 15 sekund np na mapce eldorado grając kapitanem jestem w stanie wyłuc prawie cały team, po 3 na serwerze ciągle pojawiają się nowi gracze, którzy niewiedzą co jaki perk daje, jak zobaczą gracza na "legalnym" wh to sami sb właczą i będą uważać że grają czysty (nw czy wyjaśniłem się jasno;p) Wampirze naboje - dobry perk ale ograniczyć na 1/4 hp Naboje partyzanta - jestem na nie bo jest to połączenie buntu i dezercji Umiejętności starszego żołnierza ograniczył bym hp i konde do np 30
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196499 Napisano 19 Sierpnia 2014 Ja jestem Za, perki mi się podobają a przyda się coś noweg
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196614 Napisano 19 Sierpnia 2014 Vin ja oczywiście daje tylko pomysły. Można je dopasować do serwera
VinTrax Napisano 19 Sierpnia 2014 #196727 Napisano 19 Sierpnia 2014 Wiem wiem, dlatego napisalem swoje propozycje małego osłabienia niektórych, teraz trzeba czekać na decyzję H@
ImmOrT4L Napisano 19 Sierpnia 2014 #196752 Napisano 19 Sierpnia 2014 przydały by się nowe preki zawsze gra będzie ciekawsza
FiGhT3r Napisano 19 Sierpnia 2014 #196857 Napisano 19 Sierpnia 2014 Nie ma się tu rozpisywać co do każdego perku pomysły fajne lecz niektóre dość za dobre a nie które za słabe ,z wykonaniem kilku z nich może być problem ,jeśli administracja zgodzi się i ktoś wykona któreś z propozycji to zostaną wprowadzone na serwer .
FiGhT3r Napisano 19 Sierpnia 2014 #196858 Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
Popularne Dni
19 Sie
7
18 Sie
2
Najaktywniejsi w tym temacie
FiGhT3r 2 posts