Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195871 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 To tak... Moja propozycja jest taka aby dodac na servrr bf2, pokazuje ile osob zabilismy + range, odpowieednia do naszych zabojstw. Rangi jak cos to moge zaproponowac, ale mysle ze h@ sami to zrobia. Jesli dobra propozycja dajcie plusa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195902 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 nie, nie róbmy z serwera burdelu jest dobrze jak jest serwer jest oblegany. po co kombinować.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 18 Sierpnia 2014 #195956 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Moim zdaniem zbędne to dm to jest bardzo dobre (samo) bez żadnego bf2 czy tego tupu rzeczy jest dość dużo już na tym serwerze a jeszcze bf2 moim zdaniem bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #195980 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Jestem na nie Widzę, że często gracze z naszego kochanego DM chcą zrobić jakiegoś dziwoląga.... Myślę, że jest dobrze nie trzeba serwera przerabiać na ffa a tym bardziej na bf2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 18 Sierpnia 2014 #195997 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Ogólnie jestem na nie ponieważ jest dobrze jak jest jakieś bf2 + rangi zniszczy reputacje + plugin zaśmieci tylko serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Ok, to w takim razie niech zostanie jak jest, dzieki za wypowiedzi. Mozna zamknac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Sierpnia 2014 #196569 Administrator Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Nie ma opcji. Nie bedziemy wdrazac nowej modyfikacji na serwer, ktory zachecil ludzi do gry na nim tym co w chwili obecnej posiada. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Sierpnia 2014 #196570 Administrator Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi