Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195314 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia: 9:40 17/08/2014 Nick admina/gracza, który zawinił: TiBlU Dowody: wycinek z konsoli Świadkowie: nie wiem, widac na wycinku z konsoli Uzasadnienie: *** TRENUJE BICKI killed d@mi@n with a headshot from deagle *** TRENUJE BICKI killed flash^^ with deagle *** nOk` killed uszyy with a headshot from awp *** * Privileges set *** TRENUJE BICKI killed nOk` with a headshot from deagle *** * Privileges set Time Left: 11:59 min. Next Map: Serwer sie podoba ? Zapros znajomych ! *** TRENUJE BICKI killed d@mi@n with a headshot from deagle *** *** TRENUJE BICKI killed POLSKA WERSJA with a headshot from deagle *** [VIP] Chcesz dowiedziec sie co posiada vip ? Napisz na say'u /vip *** TRENUJE BICKI killed flash^^ with a headshot from deagle *** Zapraszamy do kupowania VIPA, gg 1085390, gg 12147273, gg 44997 *** d@mi@n killed koniec with a headshot from m4a1 *** d@mi@n killed TRENUJE BICKI with m4a1 POLSKA WERSJA : jak chuj *** flash^^ + d@mi@n killed uszyy with a headshot from m4a1 *** POLSKA WERSJA : jebane gowno spalone Qatar killed TiBlU with awp Qatar killed koniec with awp [VIP] Chcesz dowiedziec sie co posiada vip ? Napisz na say'u /vip *** nOk` killed TRENUJE BICKI with a headshot from deagle *** koniec killed nOk` with ak47 Murek killed d@mi@n with m4a1 Wpisz w say /vip zeby dowiedziec sie co oferuje *** POLSKA WERSJA killed Murek with a headshot from m4a1 *** uszyy killed nOk` with m4a1 TRENUJE BICKI : ZAMKNIJ PYSK d@mi@n killed uszyy with m4a1 TiBlU : kultura koniec killed nOk` with ak47 *** Qatar killed TiBlU with a headshot from awp *** d@mi@n killed Murek with m4a1 *** d@mi@n killed koniec with a headshot from m4a1 *** *US* - Uwazaj, zginoles juz 2 razy pod rzad! This server is using AMX Mod XnVisit http://www.amxmodx.org POLSKA WERSJA : grzeczniej dziecino uszyy killed nOk` with m4a1 Serwer sie podoba ? Zapros znajomych ! d@mi@n killed uszyy with m4a1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Reason: 'Kultura' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:5573648' [AMXBans] Your IP: '178.42.216.143' [AMXBans] =============================================== 'TRENUJE BICKI' got banned for '3 hours'. Reason: 'Kultura' i ja dostalem bana, a koles nie,gdzie jest sprawiedliwosc, kto zaczal widac, kto prowokowal widac i ja dostaje bana z dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195317 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam upomniałem was z 3 razy, żaden z was się nie uspokoił.Jesteś winny i nie wiem po co te odwołanie SS http://imgur.pl/ljlwgas5027w @Edit 2 osoba również została zbanowana za swoje zachowanie SS http://imgur.pl/uo48njb10r09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Sierpnia 2014 #195318 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Golden powiedz nam co to ma być za akcja? Na ss widocznie widać jak się zachowałeś, a próbujesz nam jeszcze wmówić, że napisałeś "Zamknij pysk"? Chcesz z nasz zrobić głupich czy sam siebie oszukujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195321 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 bo to napisalem, mam wrzucić ssy? on prowokowal nie ja, on szukał nagonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195322 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Nawet jak prowokował lecz tego nie widziałem, to powinieneś zwolnić trochę z tonu.Jeśli ja jestem na serwerze i słyszę takie coś to tego na pewno nie zignoruje.Wrzuć SSy a kara za takie słownictwo na pewno nie zostanie skrócona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195333 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ban słuszny. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195334 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi