Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #195053 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia: 2014-08-16 17:20 Nick admina/gracza, który zawinił: bd Dowody: nd Świadkowie: nd Uzasadnienie: nd Chciałbym złożyć skargę na zły los i na to co mnie spotkało na waszym serwerze. Otóż kilka chwil temu dostałem zbanowany na serwerze DD2 #2. Nie otrzymałem wyjaśnień, nie wiem kto i za co dał bana. Jedyne co wiem, to to: Connecting to 80.72.43.106:27032 ... You have been banned from this server. Wiem, że na serwerze przebywał wtedy admin Freezu. Proszę o wyjaśnienie. Moje steam ID: "WiN"STEAM_0:1:21251460 Tępy czyb czub Tak, napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Sierpnia 2014 #195056 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Na SID ani na IP bana nie ma. Prawdopodobnie za często odświeżałeś serwer i automatycznie dodał Cię do grona zbanowanych. To powinno minąć za parę h-dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #195062 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Świerzość to podstawa... A tak poważnie, to o co chodzi? Grałem sobie, skończyła się mapa, a po restarcie serwera już nie mogłem dołączyć edit: Jeśli Na SID ani na IP bana nie ma, to na co banuje wasz serwer? Na kartę skarbonkę z Auchan, czy książeczke wojskową? Na naklejki z Tesco chyba nie, bo nie wiem, czy wiecie, ale jedna jest za 20 zł a musisz mieć 15 by wygrać słuchawki do których musisz dopłacić jeszcze 150 zł. Wiec myślę, że nie. edit 2: Wiem, że piszę głupoty, ale mi się nudzi, bo mam bana. edit 3: Na serwie jest godzina do tylu ustawiona, znaczy na tym forum. Nie ma jeszcze bana wpisanego bo musisz godzine poczekać by był, bo tam wolniej leci czas. Ale tak na prawdę to nie jest do tyłu ustawiona. Bo jest ta sama co u mnie na kompie. :3 edit 4: Ale jak minie samo, to fajnie :3 Cieszę się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Sierpnia 2014 #195083 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Ban wkrótce minie. Zamknę, być może pożyteczniej zagospodarujesz ten wolny czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Sierpnia 2014 #195084 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi