Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #194998 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: Padul Godzina, data zdarzenia: 16 Sierpień około godziny 22 Mapa: de_assault STEAM_ID / IP: 25.186.99.24 Uzasadnienie: Zostałem zbanowany przez administratora Scravanger podajże, za obraze admina, tak przyznaje sie do niej, niestety nie były to po prostu hasła pokroju "admin to pizda" czy coś w ten deseń. Scravanger zbanował mojego kolege o nicku Kolaba po powrocie na serwer 20 min po UB za wyimaginowane WH ponieważ ewidentnie się uwziął na niego. Scravanger zbanował go twierdząc że dalej ma aktywne cheat (nie wiem jakie skoro i tak już miał trzy razy robione ss). Na poczatku prosiłem go zeby wbil na ts wyjasnic to sobie, ale że jest upartym i tepym cielem nie reagował więc tak, zwróciłem sie do niego pare razy na u@ tekstami "wbij na ts frajerze bo kolaba chce pogadac". Nie jestem dumny z mojego zachowania i proszę o UB. PS. Bana otrzymałem na COD 200 LVL #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #195000 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Prosimy admina scavanger o wyjaśnienie sytuacji. Admin na 24h na wytłumaczenie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Sierpnia 2014 #195016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Skracam bana do 24h, dowody nie są potrzebne ponieważ zbanowany przyznał się do błędu. Kwestie ostrzeżenia admina za tak wysokiego bana zostawiam opiekunowi @NumberOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Sierpnia 2014 #195018 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi