Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194408 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 [align=center]Cs-Wojak.Com[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nazwa serwera : Only DD2[/align] [align=center]IP serwera: 80.72.37.12:27056[/align] Typ serwera : NS+Steam Właściciel : hanys Opiekun : TyTuS Online : 24/7 Lokalizacja : Polska [align=center]Forum : Cs-Wojak.Com [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nazwa Serwera : [Cod Mod 1001lvl] Cs-Wojak.Com[/align] [align=center]IP serwera : 79.133.192.38:27025[/align] Ilość slotów : 23 Typ serwera : NS+Steam Właściciel : hanys Opiekun : Romeo Online : 24/7 Lokalizacja : Polska [align=center]Forum : Cs-Wojak.Com[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Nazwa Serwera : [CodMod 40l1vl] Cs-Wojak.Com IP serwera : 80.72.41.98:27027 Ilość slotów : 21 Typ serwera : NS+Steam Właściciel : .:MaNiEk:. Opiekun : TyTuS Online : 24/7 [align=center]Lokalizacja : Polska[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Nazwa Serwera : [CodMod 20l1lvl] Cs-Wojak.Com IP serwera : 185.36.169.68:27521 Ilość slotów : 21 Typ serwera : NS+Steam Właściciel : BlanciK Opiekun : Brak Online : 24/7 [align=center]Lokalizacja : Polska[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Nazwa Serwera : [CodMod 201lvl] Cs-Wojak.Com IP serwera : 185.36.169.68:27521 Ilość slotów : 21 Typ serwera : NS+Steam Właściciel : Pedro? Opiekun : Shuck Online : 24/7 [align=center]Lokalizacja : Polska[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Nazwa Serwera : [PaintBallMod] Cs-Wojak.Com IP serwera : 185.38.248.145:27034 Ilość slotów : 16 Typ serwera : NS+Steam Właściciel : Pedro? Opiekun : Adamek Online : 24/7 [align=center]Lokalizacja : Polska[/align] [align=center] [/align] Nazwa Serwera : [TeamSpeak3] Cs-Wojak.Com IP serwera : 193.33.177.23:10343 Ilość slotów : 30 Właściciel : Shuck Opiekun : Daxes Online : 24/7 [align=center]Lokalizacja : Polska[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 #129375 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Witam jesteś dobrym wyjadaczem w csa ? lubisz pograć na spokojnie bez nerwów ? to NIE-polecam tobie sieci serwerów Wojak com powodem tego jest to iż sam się przekonałem jaki tam jest mizerny poziom w dodatku admini są odpaleni nonsteamowcy wczoraj mi tam dali perma i ssy ssy im wrzuciłem to nawet nikt się nie interesował tematem co więcej nikt tego nie sprawdził do tej pory zamiast sprawdzić to wywalili mój temat do kosza no cóż jestem aż na tyle dobry aby im przeszkadzać w " wybijaniu noobków z mapy" znam tam jednego admina który mi napisał to i tu fragment rozmowy ze steam , Dodam że banowali mnie 9 razy na tym serwerze ale za 9tym razem już mi nerwy puściły "Na Wojaku Grają Nooby i Banują: wiesz co ? Na Wojaku Grają Nooby i Banują: na waszym serwerze jest kilku graczy Na Wojaku Grają Nooby i Banują: o których wiem na 100% że grają na wh Na Wojaku Grają Nooby i Banują: prosiłem o ssy Na Wojaku Grają Nooby i Banują: dla nich Na Wojaku Grają Nooby i Banują: ani razu nie dostali Na Wojaku Grają Nooby i Banują: bo mają"znajomości" Na Wojaku Grają Nooby i Banują: taki to jest serwer Na Wojaku Grają Nooby i Banują: zrozum to Ciamaramoreske: ja tez wiem i sa to admini i nic nie zrobie ... malo czasu mam na demka itd Ciamaramoreske: osobiscie sam dalem bana jednemu adminowi... Na Wojaku Grają Nooby i Banują: powiem tyle no comment Na Wojaku Grają Nooby i Banują: noobs serwer Na Wojaku Grają Nooby i Banują: i na taką reklame zasługuje Ciamaramoreske: mhm Na Wojaku Grają Nooby i Banują: dziwie siętobie że wgl chce ci sięw tym uczestniczyć Ciamaramoreske: jestem tylko adminem... Na Wojaku Grają Nooby i Banują: no właśnie Na Wojaku Grają Nooby i Banują: i tym samym jesteś w gronie adminów Ciamaramoreske: tylko ja jestem tym bez niczego... staram sie byc sprawiedliwy... a jak tak dalej pojdzie to zrezygnuje Na Wojaku Grają Nooby i Banują: to że starasz się wyróznic z pośród debili to mały szczegół jeśli do nich pszystajesz Na Wojaku Grają Nooby i Banują: tak to jest Na Wojaku Grają Nooby i Banują: ten dałn za nimi obstaje Ciamaramoreske: nic nie poradze... omg naprawde nic... Na Wojaku Grają Nooby i Banują: to jest ****a żałosne Na Wojaku Grają Nooby i Banują: ten serwer to gówniane gówno Ciamaramoreske: " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi