Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194319 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia: 12: 12 15.08.2014 Nick admina/gracza, który zawinił: Gumiok Dowody: Skad mam wiość dowody? Mam robić sceerny? Świadkowie: Gracze Uzasadnienie: Gracz McQQ staiwał miny w dwiach co jest niezgodne z regulaminem.Pisałem adminowi (Gumiokowi) 3 razy i nic sobie z teogo nie robi. Pan McQQ stawial tam w kazdej rundzie.Nie bylo zadnej reakcji ze storny admina.Ja ostantio 3 razy za to dostalem.Gdize tu sprwiedlwosc.Ten admin jest niekompetentny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 15 Sierpnia 2014 #194326 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Bez dowodów skarga będzie unieważniona musisz dostarczyć jakieś dowody a admina Gumiok proszę o wypowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194330 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 otoz te miny byly w przejsciach gdzie mozna stawiac miny i pulapki wszystkie zgloszenia na u@ sprawdzam i ten tylko spamil a miny staly dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194336 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Skarga bez dowodów. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194337 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi