VenSi Napisano 12 Lutego 2016 #394356 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Cześć! Mam na imię Kacper mam 13 lat mieszkam w Szczecinie.Uprawiam Kick-Boxing.Gram na waszym serwerze *CS GO MOD*,jak na mój wiek jestem ogarnięty,jestem jeszcze przed mutacją .W grze znajdziecie mnie pod nickiem VenSi Oraz na TeamSpeak'u. W wolnych chwilach majstruje przy moim rupieci na którym gram Znam podstawowe języki kodowań: Html CSS C++ Również interesuję się Informatyką,z pewnym znajomym zrobiliśmy od podstaw Hook. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2016 #397029 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Pozdrawiam i żegnam... Kolejne konto --> http://multi-head.pl/index.php/topic/82957-psychofan-w-natarciu/#entry437905 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2016 #397028 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi