Piotr Marcisz Napisano 14 Sierpnia 2014 #194130 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry:karlos NIC MI NIE IDZIE Godzina, data zdarzenia:KOLO 23:40 a 23:50 Mapa:dd2#1 STEAM_ID / IP:STEAM_1:1:1644659696/'89.229.83.109 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Troche szacunku' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:1:1644659696' [AMXBans] Twoje IP: '89.229.83.109' [AMXBans] =============================================== *DEAD* `PyRcIo : nie chce od mamy Uzasadnienie: nie zapytał, nie sprawdzi, tylko dal bana za rzekomą obrazę na matke, a w rzeczywistości tak nie było moje zdanie " to idź do mamy" było kierowane do innej osoby a nie do PyRcIo wycinek z konsoli: HARDCOROWY Adas. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] EnEME killed Oliwka with m4a1 Oggi killed Modzo ;d with awp HARDCOROWY Adas. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Fusiek killed Wolf with ak47 *DEAD* ^Justyna : ,d Serwer sie podoba ? Zapros znajomych ! EnEME (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] EnEME killed Oggi with m4a1 This server is using AMX Mod XnVisit http://www.amxmodx.org *DEAD* Szefu! : o brazam sie Zapraszamy do kupowania VIPA, gg 1085390, gg 12147273, gg 44997 *DEAD* `PyRcIo : Jakubie, zrob mi loda! TomaszZz killed EnEME with deagle *DEAD* karlos NIC MI NIE IDZIE : to idz do mamy Max Kolanko killed TomaszZz with awp Wpisz w say /vip zeby dowiedziec sie co oferuje HARDCOROWY Adas. killed Fusiek with ak47 Fusiek (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] *DEAD* karlos NIC MI NIE IDZIE : ehhee a wiec tak jak w/n moje slowa byly kierowane do Szefu!, pechowym trafem nasze wypowiedzi zbiegły się nie fortunie, i wyszedł nam oto taki klops to tez proszę o szybkie ub bo to juz kolejy raz mam ucinanego vipa a tak nie powinno być, tym bardziej ze jestem nie winny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #194132 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Skoro już coś mówisz o rodzicach mamie lub tacie przesadzasz.Ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #194133 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi