Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #194063 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Witam, nie wiem naprawdę o co chodzi w moim banie na tym wspaniałym COD modzie w którym jest wspaniały admin, który niestety zachował się jak gówno nie podając powodu mojego bana. Gram pierwszy raz w te pistolety, mam spore doświadczenie w grze poprzez gry takie jak battlefield 3,4, , Feara 1,2,3, Stallker, wormsy,modern combat zero hour, Ghost recon, modern warfe ,1 ,2 , black ops 1,2, ghost, watch dogs , half life , world of tank .Nie moge zapomnieć o grach akcji takich jak np : Grand theft auto san andreas, Vice city, 3,4, w 5 część jestem przy ostatniej misji. Arma 3 ,wolfenstein,medal of honor , the walking dead.Rzecz jasna gry z konsoli xbox 360 np left 4 dead , w 2 jeszcze nie grałem ale zamierzam. Jestem oburzony niskim poziomem gry dzieci w te pistolety.Grałem w tyle strzelanek i nie miałem problemu z ustrzeleniem kilku chłystków, a admin to chuj bo nie umie graći niech sie schowa i kłania przedemną a nie z zazdrości bany daje. Powinniście mu tego adma odebrać. Mam nadzieje że mój problem zostanie rozwiązany.Pozdrawiam ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Sierpnia 2014 #194068 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Dostałeś bana z powodem wstawienia ss'ow. Szukaj 5 plików o nazwie halflife00.tga itdf. http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ tutaj masz [poradnik jak je znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #194072 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Nie umiem wrzucić na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #194073 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Po pierwsze brak wzoru, po drugie totalny brak kultury, a po trzecie jeżeli chcesz ub to powinieneś złożyć odwołanie w dodatku nie ten dział. Player'ze, nikogo nie interesuje Twoja historia i w jakie gry kiedys grales, a przynajmniej nie w tym dziale. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #194075 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Mnie na te gry stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Sierpnia 2014 #194077 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi