Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Niesłuszny ban

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie wiem naprawdę o co chodzi w moim banie na tym wspaniałym COD modzie w którym jest wspaniały admin, który niestety zachował się jak gówno  nie podając powodu mojego bana. Gram pierwszy raz w te pistolety, mam spore doświadczenie w grze poprzez gry takie jak  battlefield 3,4, , Feara 1,2,3, Stallker, wormsy,modern combat zero hour, Ghost recon, modern warfe ,1 ,2 , black ops 1,2, ghost, watch dogs , half life , world of tank .Nie moge zapomnieć o grach akcji takich jak np : Grand theft auto san andreas, Vice city, 3,4, w 5 część jestem przy ostatniej misji. Arma 3 ,wolfenstein,medal of honor , the walking dead.Rzecz jasna gry z konsoli xbox 360 np left 4 dead , w 2 jeszcze nie grałem ale zamierzam. Jestem oburzony niskim poziomem gry dzieci w te pistolety.Grałem w tyle strzelanek i nie miałem problemu z ustrzeleniem kilku chłystków, a admin to chuj bo nie umie graći niech sie schowa i kłania przedemną a nie z zazdrości bany daje. Powinniście mu tego adma odebrać. Mam nadzieje że mój problem zostanie rozwiązany.Pozdrawiam ? ?

Po pierwsze brak wzoru, po drugie totalny brak kultury, a po trzecie jeżeli chcesz ub to powinieneś złożyć odwołanie w dodatku nie ten dział. Player'ze, nikogo nie interesuje Twoja historia i w jakie gry kiedys grales, a przynajmniej nie w tym dziale. Pzdr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...