Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #193808 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Nick: alive Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): 1 rok na innej serwerowni Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/al1ve%20iN%20tHA%20CLUB~~/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Dlatego że mało adminów gra rano i wieczorem a ja gram cały dzień i wiem że zrąbałem sprawe z aim/hs ale sie zmieniam dajcie szanse a nie przypinacie metki Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 8 h Kontakt:Steam mbx888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #193810 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ja jestem na TAK Ogarnięty ziomek, często widzę go na serwie i kulturke ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #193811 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Jestem na Tak ponieważ : -Znam go dość długo -wiek -ogarnia chłopak -adminów trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #193815 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Jestem na Nie, Bo : -Od poprzedniego odrzucenia podania nie minelo 14 dni -Jestes nie mily dla graczy. -Nie znasz regulaminu dostajesz codziennie bany za txt. -jestes wulgarny -Nie ogarniesz. -Codziennie grasz rowne 8 h ? -Spamisz na u@ bzdurami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #193817 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Jestem na Tak ponieważ : -Znam go trochę -wiek -ogarnia chłopak i gra często -doświadczony, a jeśli chodzi o AIM/AWP to każdy popełnia błędy nikt nie jest idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #193821 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Na Tak - Ogar -Wiek - Doswiadczenie - Trzeba na serwer adminow... bo aktualnie ich niestety nie ma ( nie bierzcie pod uwagę wypowiedzi gumfioka bo niestety sie msci za te skargi co alive na niego pisal ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #193823 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Po 1. Twoje zachowanie. .. : czyli - pisane na u@. które się urywa.. ze jak by Admin chciał wszystko sprawdzać .. to trzeba by było z 5 Adminów podczas twojego grania aby wszystko sprawdzać - Piszesz skargi na Adminów nie słuszne.. i dajesz im zajęcie na forum. zamiast aby grali na serwie i pilnowali.. serwera.. - twoje zachowanie na ts jak i w grze zostawia wiele do życzenia.. - Nie znasz regulaminu.. ponieważ dostajesz bany.. Jestem na Nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Sierpnia 2014 #193824 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Po 1 14 dni nie minęło. Po 2 3 warny. Po trzecie Twoje zachowanie n forum. Po 4 bany na serwerze. Wymieniać można tego dużo, ale dopóki nie ogarniesz swojego zachowania, dopóty nie dostaniesz funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Sierpnia 2014 #193825 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi