Skocz do zawartości

PREDATOR

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: PREDATOR KUHWA

Doświadczenie (w byciu adminem): długie, zaczynałem za czasów UD oraz KN

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: około 9 lat

Steam / NonSteam: steam

Dlaczego Ty: Gram w gdzinach nocnych, oraz wczesno porannych kiedy nie ma adminów na serwerze (czasem się zdarza że jakiegoś spotkam)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od dnia, ale około 4-5h dziennie

Kontakt: steam rocky879

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/PREDATOR%20KUHWA/80.72.43.106:27027/oraz http://www.gametracker.com/player/RETRO%20TIME%20IN%20ATTACK/80.72.43.106:27027/

Tak wiem, nie posiadam przegranych 100h tak jak jest to wymagane. Moje godziny rosną z dnia na dzień. Gram aktywnie na serwerze, zgłaszam problemy na @say. Nie wiem czy jestem lubiany czy nie, ale nie zauważyłem aby ktoś miał jakieś pretensje o moje zachowanie. Zawsze jest opcja "admina testowego", aby sprawdzić czy osobnik się nadaje czy może nie. Zgłaszam również problemy pod nieobecność adminów na forum, na które wchodzę kilka razy dziennie.

Pozdrawiam,

Łukasz aka PREDATOR KUHWA

Ja jestem za daniem Ci szansy i możliwością wykazania się w roli admina.

Może forum póki co kuleje, ale to jest jak najbardziej do nadrobienia.

Często trafnie zgłaszasz odpalonych graczy na u@, forum czy też na steamie, więc to na pewno zaliczymy jako wartość.

Widuję Cię na serwerze codziennie i nie ma z Tobą żadnego problemu odnośnie szczeniackich wybryków, czy też stosunku do innych graczy. Momentami Cię ponoszą nerwy, gdy gracze kampią, czy nie wykonują celów mapy. Mam nadzieję, że to się zmieni.

Myśle, że jesteś na tyle dojrzały aby uspokoić swoje zachowanie.

Staż gry masz odpowiedni, Twój gametrack też jest ok - z pewnością nadrobisz.

Ja jestem na NIE

Nie wykonywales celów mapy a admin musi świecić przykladem.A tobie zdazalo się byc na respie.Skoro ja jestem skrupulatnie sprawdzany i rozliczany ze swoich wystepkow to niech każdy bedzie traktowany równo.

Ja jestem na NIE

Nie wykonywales celów mapy a admin musi świecić przykladem.A tobie zdazalo się byc na respie.Skoro ja jestem skrupulatnie sprawdzany i rozliczany ze swoich wystepkow to niech każdy bedzie traktowany równo.

To prawda, siedzę na respie...ale nie boli mnie to że zostaje sam na 4-5 i sobie namiot rozkładam. Wiele razy mogłeś zauważyć, ze nie dość że zostaję sam to jeszcze rundę wygrywam. Ponadto, rzadko się zdarza abym do paki nie szedł. Dziękuję!

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...