Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam mam problem. Miałem przerwę na kompie, i po czasie pewnym wbijam na dd2/inferno+dm i ban czy coś w tym stylu. Prosze o wyjaśnienie mi tego. http://e-fotek.pl/images/78264273659104811397.jpg Wbijałem 2 razy bo myślałem że jakiś bug czy coś. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Hmm zapewne za często odświeżałeś serwer i automatycznie serwer dodał Cię do listy zbanowanych. Ponieważ w bansie nie ma Twojego Ip to nic nie możemy z tym zrobić. Taki ban najczęściej mina od paru godzin do paru dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 A okey Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 W takim razie zamykam, jeżeli za parę dni nadal będzie problem zwróć się do kogoś z administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi