Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193246 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Nick: *CsB*`pr0s Wiek:15 ( nie długo 16 ) Doświadczenie (w byciu adminem):Hmm Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-10 Staż w CS-sie:3.5-4 lata , steam 2k12 Steam: Posiadam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=*CsB*%60pr0s&Search=Search Godzin zaledwie prawie 7 , ale widac mnie ciągle na serverze . Zgłaszam haxy .. wolam tez czasem dzjekiego na steam , często grywam Dlaczego TY .!: Hmmm .. Na początku zacznijmy ze chce wyeleminowac same haxy , potem chciałbym pilnowac servera i pomagać Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6 godz Kontakt: GG/Steam oraz forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 13 Sierpnia 2014 #193248 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 jestem na tak lecz na okres probny. -czasem zdarza mu sie postawic miny w przejsciach +zglasza cziterow +czesto go widze na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193252 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 hymmm... Wszystko sie zgadza . Uczestniczy praktycznie tyle samo co ja i ciagle go widze bo to kolezka ze Szczecina i ma duze doswiadczenie w AMX'ie. Wiec jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek4589 Napisano 13 Sierpnia 2014 #193276 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Jestem na Tak : -Często na serwerze -Myślę ze ogarnie Piszę ciągle że admin i steama nie posiada. Ogarnij się trochę no i co że nie mam steama może mnie nie stać bo ciągle piszesz że przyjęli admina bez Steama ale nie ogar z niego. Steam nie jest taki ważny liczy się jaki jest człowiek ile czasu spędza na serwerze i czy jest miły dla graczy. Czy sprawdza cziterów a nie gra. Takie jest moje zdanie na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193330 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Pozwól ze coś napiszę ... Nikogo jak narazie nie denerwuje , może ciebie bo masz coś do mnie ;f.. Gram no mało .. ale ciągle siedzę na serverze i chce wyniszczyć haxy I nie pisze takich rzeczy .. , napisalem tylko "Admin bez steama O.o" Proszę nie zmyślac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193376 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Jak dobijesz godzinki, to poproś kogoś z administracji o otwarcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193377 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Sierpnia 2014 #192120 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 20h przegrane, otwieram oraz zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195343 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Na tak. +Widuje cie na serwie, +Steam, +Wiek, +Wydajesz sie ogarniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195345 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jestem na TAK Jest kultura Godzinki dobije STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Sierpnia 2014 #195346 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi