Skocz do zawartości

[BEZ UB]Only DD2

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry:JeZoR

Godzina, data zdarzenia:13 sierpnia 2014 okolo godz. 10:10

Mapa:DD2

STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:2510675/88.199.149.96

Uzasadnienie:Dostałem niby ss'y ale nie mam ich , albo admin mi ss'ow nie zrobil a na demku bedzie widac jak czysto gram.A jak zrobił ss'y to niech pokaze chociaż 1 dowód.

PS nawet programem szukalem i nic

Zbanował Cię admin ` 1962. ~ SJZ. z powodem "Wstaw screeny na Multi-Head.pl". Czegoś nie rozumiesz ? masz pomoc http://multi-head.pl...zie-je-znaleźć/ :) Ssy masz na 100 % więc je wrzuć. Masz na to 24 h. W przeciwnym razie jedynym sposobem na odbanowanie będzie zrobienie własnoręcznie 100 reklam.

A może warto sprawdzić logi i czy plugin faktycznie działa poprawnie ? Może n-ty coś robił dziś rano z serwerem (bo o 7 rano pisał że na dniach zrobi reinstall) i to trochę dziwne że 2 godziny później 2 graczy ze STEAM'em nie ma ss'ów :)

SSy na 100% zostały wykonane.Masz je wstawić w ciągu 24h.Jeśli tego nie zrobisz, to jedyną opcją na ub będzie zrobienie 100 wląsnoręcznych reklam.

Skończ ten spam, bo i tak bez ssy nie dostaniesz ub. Ssy zostały zrobione i musisz je wstawić, a pisanie nie mam, nie mogę znaleźć nic ci nie pomogą. Następny post bez ssy skończy się ostrzeżeniem.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

j2ot.png

Witaj Graczu.

Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.

Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...