Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Propozycje

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dziś chciałbym podzielić się z Wami moimi sugestiami. Dziś pierwszy raz wszedłem na DM. Wszystko super, lecz po jakimś czasie bardzo denerwujące staje się to, że:

1.Jest osłona 2 czy 3 sekundowa.

2.Rzuca graczy cały czas na ich resp.

Moje sugestie to

1. Całkowicie usunąć tą tarczę. Bardzo irytujące jest to, że respi ci się przeciwnik przed nosem i mógłbyś normalnie go zabić, ale nie, bo jest bariera! w tym czasie on odwraca się i posyła kulkę prosto między oczy. Nie fajnie uczucie.

2. Resp graczy po CAŁEJ mapie. Również irytujące, lecz może trochę mniej niż w/w sytuacja jest to, że np. na mapie de_inferno gracze zarówno CT jak i TT stoją na środku i wymieniają się strzałami ze snajperek! Przepraszam, ale czy to jest FFa!? To jest DEADMATCH, TU MA BYĆ DYNAMIKA, TRZEBA MIEĆ NADZWYCZAJNY REFLEKS, A NIE BIEC PÓŁ GODZINY, BY ZOBACZYĆ PRZECIWNIKA, KTÓRY ZARAZ ŚCIĄGNIE CIE ZE SNAJPERKI! Przemyślcie to, bo serwer, który mógłby bardzo dużo osiągnąć marnuje się. Pozdrawiam.

@ EDIT właśnie o to chodzi, trzeba mieć refleks! co do drugiej linijki to brak słów, zastanów się kto napisał bezsensowny post.

Kisielowaty w ogóle nie o tym mowa, ale nabiłeś posta, brawo.

Moim zdaniem ochrona ma zostać bo ktoś się zkampi i będzie cię ciągle zabijał a ty nawet nie zdążysz ognia do niego odpalić więc ochronka może zostać bo jest potrzebna

a to że wyrzuca graczy na resp to też dobrze na niektórych dm wyrzuca wszędzie lecisz z teamem a ktoś wyjdzie i plecy wam zrobi i taka gra bezsenu ten post.. 

Mi się podoba to co jest      

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...