Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Admini robią co chcą :)

Atnam

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina zdarzenia:Teraz

Nick admina/gracza, który zawinił:Chyba znów laguje lub ananas 

Dowody:Ssy

Świadkowie:

Uzasadnienie:Admini ciągle spamują na say@@ bindami że się grać nie da.. więc napisałem na say@@ żeby nie spamowali tak a ktoś mi bana dał za 30 min powód "Ochłoń"

A toban  a tu jak piszę na u@ http://www8.zippyshare.com/v/20191970/file.html

A tu spam moim zdaniem 1 wiadomość na ileś minut starczy ale nie tyle..  

spam.. http://www61.zippyshare.com/v/9136037/file.html

Kolega zgłasza prawie każdą osobę, która go zabije na u@. Wiekszość sprawdzamy, jednak osoby które znamy i mamy nawet w znajomych na steamie - nie zawsze sprawdzamy (ileż można). Wiec chłopak pisze że się nam nie chce itp itd.

Chwile wcześniej miał składać skargę na innego admina, więc widzę że padło na mnie.

Za przekleństwa nie dostałeś bana, dostałeś za spamienie na u@ oraz na czacie. Jak ochłoniesz, zapraszam.

Nie dostałem bo przeprosiłem ale ile razy przeklinam to się stało 1 raz i nie każdego bo myślisz że jak ktoś mnie zabije to go zgłaszam? lepiej popatrz na moją grę a na swoją :)

Edit: 

Skargi nie chciałem składać bo co kick za nic? mogłem złożyć ale nie chciałem a to że ty banowałeś to nie wiedziałem skąd miałem wiedzieć? jak spamujesz 8 czy 9 wiadomościami na raz na say @@ chłopie nie dość że litery zasłaniają pół ekranu to jeszcze ten spam nie umiesz napisać 1 wiadomość na say@@? tylko napierdzielić za przeproszeniem 8?!

Czat jest od pisania dla twojej wiadomości i ile razy zaspamiłem? że napisałem max 2 wiadomości pod rząd? ty chyba nie wiesz co oznacza słowo SPAM

Dobra ban jest słuszny ok zamknijcie temat i już jak będzie cziter to pisze tylko do tiblu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...