Skocz do zawartości

Skarga Gumiok

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina zdarzenia: Przed chwilą

Nick admina/gracza, który zawinił: Gumiok xD

Dowody: hltv ( demko powinno niedlugo byc )

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Gumiok xD.

[AMXBans] There are 2 hours , 51 minutes and 37 seconds left of your ban.

[AMXBans] Banned Nickname : Why ?

[AMXBans] Reason : ' kultura , przed chwila wszedlem. '

[AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 1 : 1963741680 '

[AMXBans] Your IP : ' 89.65.68.67 '

[AMXBans] =====================================

Świadkowie: gracze / hltv

Uzasadnienie: A więc gramy dd2... gumiok jak to gumiok  siedzi na specu i udaje że coś robi. Przez 4 rundy pisałem na u@ w sprawie odpalonego gracza... na serwie był Gumiok oraz Omi ale to juz swoja droga. Napisałem do Gumioka że ma sprawdzić u@ bo nic nie robi... Po czym dostalem bana na 3h z powodem " kultura dopiero co wszedlem na serwer " tylko ze juz na nim siedzial ;) Mam sporo spinek co do tego admin... nic nie robi nie ogarnia serwera tak jak powinien...  Ma testowego adma czyli pownien pokazac na co go stac... ale On ma wszystko w 4 literach. Zebym jeszcze przeklnol.. ale o ile pamiętam tego nie zrobiłem.

Widzę że przyda mu sie male przypilnowanie z mojej strony i albo straci admina albo bd chodzil jak w zegrku.

po 1. wbilem na serwer gram 1 minute jeszcze 1 runda nie minela ten juz pisze ze Gowno robie i pisze od 4 rund do mnie ... po 2. to juz nie pierwszy raz pyskuje wkoncu dalem bana. po 3 strasznie cwaniakuje wiem ze ma na celu sprawic zebym stracil admina .  po 4. mowisz ze nawet nie przeklnales ? http://speedy.sh/4dckm/asa.jpg po 5. to masz do mnie spiny bo nagralem ci demko bo ja i ty wiemy o czyms ;)

" chuja " tutaj bym się sprzeczał czy to jest przekleństwo :) Pytanko jak taki adminek z cb to zbanowałes może Ambitnego za slowo " kurwa " ? Nie... :) 1 kłoda pod nogi. Ja nie cwaniakuje... po prostu denerwują mnie tacy ludzie. :) O tym demku już dawno zapomniałem ? Nwm o czym mówisz " ja i ty wiemy o czyms "

Jesli siedzisz na specu twoim obowiązkiem jest sprawdzenie gracza raz, dwa a nie ze ty sb wbijesz i pograsz na tej chu*owej ninji a potem posprawdzasz.

Co do stracenia adma.. hmm gdyby chciał żebyś go stracił to bym pisał na cb po 3-4 skargi dziennie bo na to póki co zasługujesz :)

Zastanowie się czy tak zrobie bo dzisiejszym wybryku.

pajacyku ? stary serio przesadzasz ...  moim zdaniem ban sluszny.

WGL OD KIEDY WIDZISZ U@ ??? I WIESZ ZE NIBY NAPISAL TO STRZALA...?

Czyli to jest u@ tak ? Przykro mi ale ja takich rzeczy nie piszę na u@... jak już to napsiałbym na oglólnym :)

Powiem Ci tak szczeniaku... wisi mi ten ban czy bd na 3 lub 6 h... Ale za tego podrabianego SS'a jeszcze sie przejedziesz.

wiecej sie tutaj nie wypowiadam bo nie mam po co z toba dyskutowac. wiem tyle ze przesadzasz i juz. a ss'a niby jakiego przerobilem ??  i to widac ze jest na u@ bo w konsoli przed czyms co jest napisane na u@ jest *... wiec tyle .

jakies dowody z braku kompetencji admina czy zamierzacie tak do jutra wymiane slowna prowadzic?

i lepiej why ogarnij co piszesz bez dowodow temat do zamkniecia po 24h

Sory, ale niestety szybko się denerwuje przy takich akcjach.

Nie można pobrać demka z hltv.. niestety.

@GUMFIOK takiego ss'a nie jest trudno pzrerobic... Niestety to zrobiłes... Ja bym się przyznał do tego gdybym oczywiście to napsial ale nie napsialem wiec zatanczymy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...