Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192857 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia: Przed chwilą Nick admina/gracza, który zawinił: Gumiok Dowody: hltv ( demko powinno niedlugo byc ) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Gumiok . [AMXBans] There are 2 hours , 51 minutes and 37 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Why ? [AMXBans] Reason : ' kultura , przed chwila wszedlem. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 1 : 1963741680 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.65.68.67 ' [AMXBans] ===================================== Świadkowie: gracze / hltv Uzasadnienie: A więc gramy dd2... gumiok jak to gumiok siedzi na specu i udaje że coś robi. Przez 4 rundy pisałem na u@ w sprawie odpalonego gracza... na serwie był Gumiok oraz Omi ale to juz swoja droga. Napisałem do Gumioka że ma sprawdzić u@ bo nic nie robi... Po czym dostalem bana na 3h z powodem " kultura dopiero co wszedlem na serwer " tylko ze juz na nim siedzial Mam sporo spinek co do tego admin... nic nie robi nie ogarnia serwera tak jak powinien... Ma testowego adma czyli pownien pokazac na co go stac... ale On ma wszystko w 4 literach. Zebym jeszcze przeklnol.. ale o ile pamiętam tego nie zrobiłem. Widzę że przyda mu sie male przypilnowanie z mojej strony i albo straci admina albo bd chodzil jak w zegrku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Sierpnia 2014 #192858 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Jeżeli będzie demko Twoim obowiązkiem jest pobranie go i napisanie od kiedy trwała cała sytuacja. Jako dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192864 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 po 1. wbilem na serwer gram 1 minute jeszcze 1 runda nie minela ten juz pisze ze Gowno robie i pisze od 4 rund do mnie ... po 2. to juz nie pierwszy raz pyskuje wkoncu dalem bana. po 3 strasznie cwaniakuje wiem ze ma na celu sprawic zebym stracil admina . po 4. mowisz ze nawet nie przeklnales ? http://speedy.sh/4dckm/asa.jpg po 5. to masz do mnie spiny bo nagralem ci demko bo ja i ty wiemy o czyms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Sierpnia 2014 #192867 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Hmm gumiok po 1 przekleństwie wstawiłeś bana n 3h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192886 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 " chuja " tutaj bym się sprzeczał czy to jest przekleństwo Pytanko jak taki adminek z cb to zbanowałes może Ambitnego za slowo " kurwa " ? Nie... 1 kłoda pod nogi. Ja nie cwaniakuje... po prostu denerwują mnie tacy ludzie. O tym demku już dawno zapomniałem ? Nwm o czym mówisz " ja i ty wiemy o czyms " Jesli siedzisz na specu twoim obowiązkiem jest sprawdzenie gracza raz, dwa a nie ze ty sb wbijesz i pograsz na tej chu*owej ninji a potem posprawdzasz. Co do stracenia adma.. hmm gdyby chciał żebyś go stracił to bym pisał na cb po 3-4 skargi dziennie bo na to póki co zasługujesz Zastanowie się czy tak zrobie bo dzisiejszym wybryku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192887 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ja też za 1 przekleństwo wylatuje na 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192892 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 nie nie za to 3 h. .. za to ze to nie pierwszy raz tak sie odzywa oto dowod na wczesniejsze gorsze wulgi... http://speedy.sh/dg54w/why....JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192870 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 nie nie za to 3 h. .. za to ze to nie pierwszy raz tak sie odzywa oto dowod na wczesniejsze gorsze wulgi... http://speedy.sh/dg54w/why....JPG Pokazesz SS'a ktorego nie podrobiłeś ? Bo o ile pamiętam to napisał Strzała :********* Wpadłes pajacyku za tego podrobionego SSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192871 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 pajacyku ? stary serio przesadzasz ... moim zdaniem ban sluszny. WGL OD KIEDY WIDZISZ U@ ??? I WIESZ ZE NIBY NAPISAL TO STRZALA...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192845 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Panowie jest opcja Edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192873 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 pajacyku ? stary serio przesadzasz ... moim zdaniem ban sluszny. WGL OD KIEDY WIDZISZ U@ ??? I WIESZ ZE NIBY NAPISAL TO STRZALA...? Czyli to jest u@ tak ? Przykro mi ale ja takich rzeczy nie piszę na u@... jak już to napsiałbym na oglólnym Powiem Ci tak szczeniaku... wisi mi ten ban czy bd na 3 lub 6 h... Ale za tego podrabianego SS'a jeszcze sie przejedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192874 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 wiecej sie tutaj nie wypowiadam bo nie mam po co z toba dyskutowac. wiem tyle ze przesadzasz i juz. a ss'a niby jakiego przerobilem ?? i to widac ze jest na u@ bo w konsoli przed czyms co jest napisane na u@ jest *... wiec tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 12 Sierpnia 2014 #192877 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 jakies dowody z braku kompetencji admina czy zamierzacie tak do jutra wymiane slowna prowadzic? i lepiej why ogarnij co piszesz bez dowodow temat do zamkniecia po 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192899 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 jakies dowody z braku kompetencji admina czy zamierzacie tak do jutra wymiane slowna prowadzic? i lepiej why ogarnij co piszesz bez dowodow temat do zamkniecia po 24h Sory, ale niestety szybko się denerwuje przy takich akcjach. Nie można pobrać demka z hltv.. niestety. @GUMFIOK takiego ss'a nie jest trudno pzrerobic... Niestety to zrobiłes... Ja bym się przyznał do tego gdybym oczywiście to napsial ale nie napsialem wiec zatanczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Sierpnia 2014 #193004 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Myślę, iż mimo tego 1 przekleństwa ban za długi. Zamykam temat, skoro nie ma hltv, a gdy będzie opiekun cod 200, podeślę mu temat, aby dodał coś od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi