Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192730 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Administrator `Cruzen. dał mi bana z przekleństwo najwyraźniej nie zna regulaminu serwera w regulaminie serwera pisze że można przeklinać ale nie dużo ja użyłem 2 przekleństwa nie obrażających nikogo i dostałem bana mam nadzieję że każecie mu się zapoznać z regulaminem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Sierpnia 2014 #192731 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Jeżeli to ma być skarga przenoszę do odpowiedniego działu. Proszę zastosować się do wzoru i pokazać dowody. W innym wypadku skarga zostanie zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 12 Sierpnia 2014 #193079 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Tak dałem dla tego gracza bana za kulturę ponieważ przekroczył jej granicę. O ile pamiętam w krótkim zdaniu użył bluzgów aż 2 dlatego wręczyłem mu bana, z reszta u tej osoby jest bardzo mało kultury osobistej. A ja jak pamiętam to w podaniu wyraźnie napisałem iż będę jej dobrze pilnował ponieważ o wiele milej się na serwerze gra. Jeżeli gracz nie ma jakichkolwiek dowodów lub więcej nic w tym temacie do powiedzenia to proszę o zamknięcie już tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 13 Sierpnia 2014 #193128 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 jeżeli grasz uwaza ze nie slusznie dostal bana ma prawo zlozyc skarge wiec czekamy na dowody 24 h od momentu zalozenia tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Sierpnia 2014 #193334 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Dowodów brak. Gracz dostaje warna, a admin nie ponosi żadnych konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Sierpnia 2014 #193335 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi