Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192699 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Nick: Frugoosek Wiek: 15 lat Doświadczenie (w byciu adminem): już 1 bylem administratorem Mikro: Mam choć bardzo go nie używam;) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: ponad 2 lata Steam / NonSteam: NoSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=Frugoosek&Search=Search Dlaczego TY .!: No cóż gram na serwie długo jak można zauważyć jestem mało agresywny i będę wysłuchiwał prośby innych graczy jestem na serwie lubiny i gram w tedy kiedy niema innych adminów czyli rano, wieczór mam nadzieję że pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Gram codziennie na serwie po jakieś 3-4 godzi (można spytać graczy;) ) Kontakt: na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Sierpnia 2014 #192701 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:- Minimum 50h przegrane na serwerze, czytanie ze zrozumieniem... W dodatku NS. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi