Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 #192539 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: mYm -bobek bobinski Godzina, data zdarzenia: 12/08/2014 01:00 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:48177 Uzasadnienie: Wbiłem na serwer, poszedłem do anarchi i dostałem kilka HE, cofnąłem się i przeczekałem atak, potem wyszedłem na przeciwnika i strzelając fullauto zabiłem 2. Kiedy zaczęła się nowa runda, przeszedłem kawałek i skacząc na scrollu i wspomaganiu się spacją dostałem zbanowany, powód knife script [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : mYm -bobek bobinski [AMXBans] Reason : ' Knife Script ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 48177 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.135.21.49 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 11 Sierpnia 2014 #192548 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 To błąd pluginu czasem zdarza mu się szaleć oczywiście ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 11 Sierpnia 2014 #192549 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi