Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 #192454 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry:Nie gralem... Godzina, data zdarzenia:2014-08-11 Mapa:niewiem STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:770388 Uzasadnienie: Mialem lagi wiec podtanowilem odlaczyc internet bo byl goracy wchodze po 20 minutach a tu takie cos: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : : ) ) [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.152.18.134 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Po pierwsze mam steam po drugie nie gralem nigdy na takim nicku a po trzecie nie zrobilo mi zadnych ss prosze o wyjasnienie moje steam id STEAM_0:0:770388 prosze o usuniecie tematu powodem bylo chyba zmienne ip bo zrestartowalem internet i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 #192455 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry:Nie gralem... Godzina, data zdarzenia:2014-08-11 Mapa:niewiem STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:770388 Uzasadnienie: Mialem lagi wiec podtanowilem odlaczyc internet bo byl goracy wchodze po 20 minutach a tu takie cos: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : : ) ) [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.152.18.134 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Po pierwsze mam steam po drugie nie gralem nigdy na takim nicku a po trzecie nie zrobilo mi zadnych ss prosze o wyjasnienie moje steam id STEAM_0:0:770388 prosze o usuniecie tematu powodem bylo chyba zmienne ip bo zrestartowalem internet i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Sierpnia 2014 #192457 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 /kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi