Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 #192323 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Siemka mam problem Chce zmienić rozmiar celownika w grze na mniejszy ;o w ustawianiach mam na small ale celownik dalej pozostaje duży ._. Trochę źle mi się z tym gra. Nie macie czasem jakiejś komendy czy czegoś, żeby go zmniejszyć ? Tak żeby dosłownie tylko 4x kropeczki były na ekranie a nie 4x wielgachne krechy:/ Pomoc wynagrodzę Pozdrawiam |Dragon| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 11 Sierpnia 2014 #192365 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 nie wiem czy o ten ci chodzi? ale bardzo wygodnie sie na nim gra http://forum.gocs.pl/topic/835-celownik-kropka-jak-ustawi%C4%87/ tu masz komendy to wpisania w consoli lub config-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 #192387 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Dzej, a gdzie w cs:go masz small i big? Wpisz w konsoli cl_crosshairsize_small tak to chyba szło, jak nie pomoże to masz google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 #192413 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Hah jest Zadziałało lepiej się gra celownik już jest taki jak chciałem Może nawet przerzucę się na stałe na cs go ( ładniejsza grafika ;P ) ale dopiero jak go kupie Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Sierpnia 2014 #192646 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi