^_^Kacper^_^ Napisano 11 Lutego 2016 #396728 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Witam. Mam problem tego typu, że wczoraj wieczorem gdy chciałem wbic na server to musiałem wpisac hasło. Okazało się, że ktoś kupił klasę premium na mój nick.Chciałbym o wyjaśnienie tej sytuacji. Słyszałem również od wielu osób, że ktoś korzystający z mojego nicku ułatwiał sobie grę aimbotem oraz wh. Pozdrawiam. Nick w grze(ukradziony): SłodkoGorzka Tymczasowy nick: ProstoKrzywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2016 #396828 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 A teraz co? Masz inny nick tu, a inny na serwerze. Ktoś kto kupił klase premium/zalozyl haslo był pierwszy Cóż raczej w tym przypadku ciężko stwierdzić czy mówisz prawde Może to Ty się podszywałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Lutego 2016 #398227 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Brak zainteresowania ze strony zakładającego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lutego 2016 #398585 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi