Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191812 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Odbanujcie mnie przecież to są jakieś jaja: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : PaintOfBlu [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 109.95.144.142 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Nigdy nie grałem na ns ! sprawdzcie sobie to jakoś że to nie ja. Nie grałem pół roku w countera po prostu typ ma takie samo ip jak ja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Sierpnia 2014 #191823 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Nie będziemy robić dochodzenia. Możesz zrobić 100 reklam, inaczej UB nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Sierpnia 2014 #191824 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi