Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191739 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Nick:Drań Wiek:18 Data rejestracji na forum:Rejestracja: 2014-08-10, 12:44 Czas spędzony na forum: 2h 22m 44s i ciągle rośnie Doświadczenie w ocenianiu:5-6 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Dlaczego nie? każdy zasługuje na szanse a chcąc ciężko spracowanych starszych administratorów team odwlec im troche roboty i po prostu pomóc Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:różnie czasami 1 h czasami potrafie 3h lub więcej Coś od siebie:jestem tu nowy ale czas tu bardzo mile spędzam i planuje to zostać na dłużej oraz pomagać ludziom w potrzebie oraz pilnować porządku co prawda staż mam nie duży ale dopiero tu doszedłem jak to jest ^[up], a przecież człowiek uczy się całe życie a i nowi też muszą mieć szansę się wykazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Sierpnia 2014 #191759 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 przeczytaj dokladnie wymagania pozniej skladaj podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Sierpnia 2014 #191760 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi