Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191670 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: ChoOko Godzina, data zdarzenia: 11;56 2014-08-10 Mapa: d2 STEAM_ID / IP: bieda nie ma steama Uzasadnienie: Ssy w formacie tga, spakowane rar. Ile można gegege http://speedy.sh/2qxQC/HalfLife05.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191683 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Po konsultacji z adminem serwera uznaliśmy, że to nie są te ssy, które zrobił ci admin. Wstaw odpowiednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191694 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Hmm, 2014-08-10 11;56. Jakie inne ssy mogę mieć? Chyba, ze chodzi Wam o stare ssy bo to jest juz drugi raz kiedy zostaly mi zrobione. Moze pomylilem i cos zlego wrzucilem wczesniej, zaraz dam 5 ssow, innych nie mam http://speedy.sh/EjCx4/cstrike.rar format tga jak zawsze, spakowane w rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191728 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Admin serwera napisał mi, że ssy miałeś robione w innym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191747 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 To chyba jakiś żart, on co chwile robi ssy i mnie pamięta, że robil mi ssy w innym miejscu -.- ciekawe bardzo tym bardziej, ze od razu wstawilem zdjecia trzy minuty po banie @edit. Nie mam szansy na unbana? Z racji tej, ze rzekomo ssy byly robione w innej lokalizacji?... Nie wiem, tyle czasu gram na Waszym serwerze, raz mialem robione ssy, teraz drugi raz od razu je wrzuciłem, nie rozumiem calej tej sytuacji ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191776 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi