Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191588 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Jesteście miernymi kurwami jebie mnie wasze odwolanie od bana jebia mnie wasze pojebane reklamy wyrucham wam adminow tyle chcialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191590 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Nalegam o zbanowanie gracza i zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191594 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Jesteście miernymi kurwami jebie mnie wasze odwolanie od bana jebia mnie wasze pojebane reklamy wyrucham wam adminow tyle chcialem Problemy z głową? ADHD ? Czy może jakieś inne choroby które powodują nadpobudliwość. Też można przyjąć, że masz 10 lat i spinasz dupe. Wyjdz na dwór zaczerpnij świeżego powietrza a nie tylko przed pc siedzisz .. I do tego masz problem, że administracja daje Ci możliwość odwołania się od bana lub załagodzenia go reklamami to Ty jeszcze ich obrażasz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Sierpnia 2014 #191599 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Kosz + ban... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi