Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191497 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Witam i o zdrowie pytam Pisze rezygnacje z powodów osobistych które przełożyły się na grę i mam mało czasu na opiekę nad serwerem i postanowiłem nie zajmować nie potrzebnie miejsca Nie odchodzę z serwerowni nadal będę grał. Pozdrawiam adminów zm i Guyvera Wierze w ciebie ! Dasz sobie rade a jak nie to wal do mnie Pozdrawiam kasiozaurus :* mrr <3 hue hue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191510 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Uprawnienia w bansie zabrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Sierpnia 2014 #191518 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi