Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191428 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: future. aka consigliere Mam zrobić 100 jakichś chu* wie jakich reklam za unbana ? to chyba jakiś żart Po 1, miło mi, że dostałem bana za czity mimo że nie czitowałem, to całkiem duże wyróżnienie Po 2 jest miliony serwerów i nie zamierzam odpokutowywać "czitowania" bo tego nie robiłem, poza tym, żadnych tego dowodów nie macie i nie bedziecie mieć bo nie robie tego. Szkoda. tracicie klienta w zasadzie. Życze wszystkim miłego grania, nie będę płacił za coś czego nie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Sierpnia 2014 #191432 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 http://multi-head.pl/topic/37579-nie-rozumiem/ tutaj masz wszystko wyjaśnione. Nie trzeba nic więcej tłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Sierpnia 2014 #191433 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi