kurort rolson Napisano 11 Lutego 2016 #396655 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Nick: beenk Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 05.12.2015 Czas spędzony na forum: 9d 18h 38m Doświadczenie w ocenianiu: dosyć wysokie Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie, ale to chyba nie problem Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Dawno temu i nie prawda Dlaczego Ty?: Lubię banować CZITERÓW, i czerpie z tego przyjemność, chcę połączyć przyjemne z pożytecznym Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jestem na każde zawołanie, ok 7h Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Chyba już wszystko potrzebnego o sobie napisałem wyżej, nie jestem skromny więc powiem, że wam się przydam, bo jestem najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 11 Lutego 2016 #396679 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 11 Lutego 2016 #396844 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi