BobSON Napisano 9 Sierpnia 2014 #188765 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Nick:Boob Wiek:14 :< Doświadczenie w byciu adminem: Byłem już adminem na ty serverze i myślę że dam sobię znów radę Znajomość AMXX w skali 1-10:8 Staż w cs`ie:4 lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty!: Jak już wspominałem byłem już adminem i myślę że mogę się przydać gdyż poświęcam dużo wolnego czasu na cs'a Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a:4/5h Kontakt: Steam: cryptonzipi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191407 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Neutral @ na razie jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Sierpnia 2014 #191427 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Za dużo już tych twoich pożegnań i powrotów. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi