Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191355 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Cześć. Ktoś mógłby mi pomóc? Mam premkę Ninja. Niestety cały czas mnie widać normalnie:( Mógłby ktoś to sprawdzić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Sierpnia 2014 #191425 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Ninja jest niewidzialna gdy hasa na nożu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191429 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 No wiem, ale ja jestem normalnie widzialny zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191431 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Nie wiem jak to możliwe... chyba ze masz buga ale to w tedy nic nie możemy zrobić ;/.. ALe wydaję mi sie że Ci słabo idzie dlatego tak piszesz.. bo nie było jeszcze czegos takiego aby Ninja była widzialna cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191435 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Ja też nie wiem jak to możliwe ale jak z drugiego końca mapki przeciętny gracz mnie widzi i strzela do mnie to mi dało do myślenia. I zapytałem mój team parę razy czy mnie widać i każdy mi pisał/mówił, że widać mnie normalnie. To nie wiem jak to jest. Najlepiej jak ktoś z Was by na mnie zerknął na mapce. I bez zbędnych uwag proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 9 Sierpnia 2014 #191449 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 może graja na soft? Soft nie czyta sposobów renderowania = jesteś widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Sierpnia 2014 #192033 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Grałem z tobą często na siebie trafialiśmy i za każdym razem byleś nie widzialny ,możliwe ze miałeś jakiś perk który zbugował się i byleś widzialny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Sierpnia 2014 #192034 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi