Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191351 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Witam mam pytanie czy na dd2/inf/nuke jest V.I.P ? sprawdzałem w cennikach vip'ow oraz w temacie co posiada vip i nic nie znalazłem o vip'ie na tym serwie czekam na odpowiedz od jakiegoś admina albo osoby która się zajmuje VIP'ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Sierpnia 2014 #191352 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 na tym serwerze nie ma VIP-a i obecnie takiej usługi nie przewidujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191416 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Ok thx za info temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Sierpnia 2014 #191419 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi