Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191337 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Witam. nie wiem czy mnie ktoś jeszcze będzie kojarzył ale grałem jakiś czas temu na FFA pod nickiem "danke bitte. karamy ?" było to z jakieś pół roku temu może troche więcej. Ostatnio znowu zacząłem grac w 1.6 i dzisiaj chcąc wejśc na wasz serwer FFA wyskakuje mi takie coś: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : PaintOfBlu [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 109.95.144.142 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Ja zawsze gram tylko na STEAM, a pozatym nie grałem przez ostatnie pół roku albo więcej w countera, myśle że problem twki w tym że mam to samo ip co delikwent z banem... Bo jak mniemam banujecie zapewne na ip a nie na id. Prosiłbym o szybkie wyjaśnienie i ewentualnego UB, trza by coś pokarac wkońcu jak za starych czasów Pozdrawiam. Ps. Stworzyłem nowe konto na forum bo nie pamiętam hasła do starego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Sierpnia 2014 #191342 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 niestety nie ma opcji na UB chyba ze zrobisz wlasnorecznei 100 reklam kazdy moze czitowac pozniej wejsc i to nie moj ban niestety nie mamy technicznej mozliwosci sprawdzenia tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Sierpnia 2014 #191343 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi